Om het u makkelijk te maken heeft u de keuze uit 4 standaardpakketten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@studiodaarheen.nl


standaardpakket basic_Studio Daarheen_icoon

BASIC

4 Moodboards (een moodboard is een visualisatie van een concept, idee, gedachte of gevoel) over door de klant gekozen onderwerpen, met keywords en presenteer deze met (context-)uitleg aan de klant. Waarna mondeling (kleur, materiaal, vorm, concept-) advies volgt.

 

Standaardpakket Extra_Studio Daarheen_icoon

EXTRA

Een specifiek op de klant gericht trendboek (pdf) met daarin rubrieken met moodboards en keywords, korte schriftelijke contextuitleg en (globaal kleur-, materiaal-, vorm-, concept-) advies. Afsluitend wordt dit boek in een persoonlijk gesprek gepresenteerd.

Standaardpakket Special_Studio Daarheen_icoon

SPECIAL

Een specifiek op de klant gericht trendboek (hardcopy) met daarin rubrieken met moodboards en keywords, korte schriftelijke contextuitleg en (globaal kleur-, materiaal-, vorm-, concept-) advies. Afsluitend wordt dit boek in een persoonlijk gesprek gepresenteerd.

 

Pakket Grondig_Studio Daarheen_icoon

GRONDIG

Een specifiek op de klant gericht trendboek op basis van een grondig en langduriger onderzoek (eventueel intern) , met concreet kleur, materiaal en vorm en concept-advies, aangevuld met ontwerp-/ideeschetsen. Afsluitend wordt dit boek in een persoonlijk gesprek gepresenteerd.